Bingo i mobilen

Bingo i mobilen är något som kommer på bred front när de flesta av de större bingosidorna nu antingen redan har lanserat mobilbingo eller är i färd med att skapa plattformar för mobilspel. Med bingo i mobilen är man inte begränsad till att spela hemma framför datorn utan kan spela var som helst och när som helst. För dig som tycker om att spela bingo är givetvis bingo i mobilen en skänk från ovan.

bet365 bingo mobilBet365 erbjuder bingo i mobilen, både som app och i webbläsaren.

De flesta av de större svenska bingosidorna har antingen en mobilanpassad webbplats för spel på bingo på mobila enheter (smartphone och surfplatta) eller en app som du först laddar ner till din enhet. Sistnämnda är betydligt vanligare av den enkla anledningen att en mobilanpassad webbplats fungerar med de flesta mobila enheter och operativsystem. Det spelar alltså ingen roll om du har exempelvis en iPhone, en iPad eller en Android-enhet. Du knappar bara in adressen till den ordinarie webbplatsen och så dirigeras du automatiskt om till den mobilanpassade webbplatsen och kan börja spela direkt.

mariabingo mobilMariabingo erbjuder bingospel, slots och andra spel på sin mobilanpassade sajt.

Fördelarna med att kunna spela bingo i mobilen är givetvis många och tillgängligheten är kanske den absolut största. Samtidigt finns det också några nackdelar. En tydlig nackdel är att spelkänslan kan gå förlorad till viss del om du spelar i mobilen, detta eftersom skärmen är så pass liten. Spelar du på en surfplatta med en större skärm undviker du dock detta problem. En annan nackdel kan vara att spelutbudet blir något begränsat när du spelar bingo i mobilen/surfplattan. Det är inte alltid precis alla bingorum och bingospel finns tillgängliga på den mobilanpassade webbplatsen eller i bingoappen.

Så här gör du för att spela bingo i mobilen

Det är lika enkelt att spela bingo i mobilen som att spela bingo på nätet. Om du redan har ett spelkonto på den bingosida du vill spela på är det bara att logga in, gå till lobbyn för bingospelen och sedan välja bingorum. Om du inte har ett spelkonto kan du normalt skapa det direkt i mobilen på samma sätt som du skulle göra om du besökte bingosidan på datorn. I regel kan du alltid även sätta in pengar via mobilen och också givetvis ta del av en eventuell bingobonus. Det är bara i enstaka fall som du måste gå omvägen via datorn.

Hos de flesta bingosidor har du full tillgång till ditt spelkonto när du loggar in i mobilen. Ofta kan du också kontakta support direkt i mobilen om du skulle ha någon fråga eller fundering.

Tipsar om bra mobilspel och appar